DAGBOEK HEREN 1

ROELOFARENDSVEEN – Volleybal is emotie, deze delen wij graag. Het dagboek van Heren 1 van volleybalvereniging In Up Go uit Roelofarendsveen is nu voor iedereen beschikbaar op www.inupgo.nl. Als je het leuk vindt, laat een berichtje achter op onze Instagrampagina of wees een uitbundig supporterporten tijdens een wedstrijd. De thuiswedstrijden spelen we op donderdag in de Tweesprong. Tot dan?!

Proloog

Lieve Jan,

Het spijt me, we hebben een tijd niets van ons laten horen. Hier komt verandering in, beloofd! Moet je kijken wat een prominente plek je hebt gekregen op de website!

Er is wel iets veranderd Lieve Jan. Na de desastreuze ontmaskering van het geheim genootschap (K)In(G) Up Go bood het broederschap van de Sibillijnse Illustere Legendes, afgekort SIL (waar alles zwart op wit staat) uitkomst. Helaas door waterschade bleek dit niet de toekomst.

Onze nieuwe aanvalsplannen en belachelijk goede defensieve posities worden nu door ons bewaakt, maar de manier waarop is niet ideaal. We gaan op zoek naar andere middelen om volgend seizoen op volledige oorlogssterkte te aanvangen.

Aankomende donderdag 07 maart 2019 om 21:15uur in de Tweesprong in Roelofarendsveen zie je ons.

Voor nu…

Vanuit Kaag en Braassem Eastside,
tot de volgende keer lieve Jan.

Laatste dagboekverhalen
Archief