DAGBOEK IN UP Go HEREN 1

ROELOFARENDSVEEN – Volleybal is emotie.

Deze delen wij graag met u. Het dagboek van Heren 1 van volleybalvereniging In Up Go uit Roelofarendsveen is nu voor iedereen beschikbaar. Indien u het leuk vindt, kunt u natuurlijk altijd een berichtje achterlaten of een thuiswedstrijd bekijken in de Tweesprong. Dit is meestal op donderdag.

 

4 oktober 2019

Lieve Jan,

De eerste wedstrijd is gespeeld en helaas hebben we slecht nieuws. De tranentrekkers uit Nieuwkoop waren met 8 man te sterk voor ons sextet. Nou ja, vooral door eigen fouten konden we niet van onszelf en de Waterlanders winnen.

In de eerste drie sets lieten we vlagen van superieur volleybal zien, maar servicefouten, onzuivere passes, uitgeslagen of in het net geslagen ballen voerden de boventoon. Het was gewoon niet degelijk genoeg. En toen kwam set 4. Van gelukzalige passes tot goddelijke set-ups. Van verrukkelijke bloks tot majestatische aanvallen. We zagen dat het goed was.

In met de laatste set in het achterhoofd treden we vanavond aan tegen VCO in Oegstgeest. Alleen gebeurt het niet met het sextet van afgelopen keer. We hebben twee afvalligen, “Plus” en “MoMo” houden het voor gezien deze dag. Daarentegen hebben wij de hand weten te leggen op twee oudgedienden van de brommerclub.

Vanavond zal ons team versterkt worden door Jan “Kaptein Mobylette” Lubbersen en de enige echte Ruud “Coldfingers” van der Geest. Samen met “Solid”, “Lampie”, “the Artist” en “Plongeur” zullen zij gaan voor een 4-0 overwinning. Kracht, passie en vuur in de ogen is wat de Heren uit zullen stralen op het veld.

Voor diegenen die we vanavond gaan zien, tot straks! Voor alle anderen, tot later!

Voor nu…

Vanuit Kaag en Braassem Eastside,

tot de volgende keer lieve Jan.