OVER IN UP GO


Volleybalvereniging In Up Go is opgericht in 1966 en bestaat dus ruim 50 jaar! De vereniging is aangesloten bij de NeVoBo en ingedeeld in het district West.

In Up Go heeft zowel een jeugd- als seniorenafdeling en dus voor iedereen wat te bieden. De jeugdafdeling bestaat uit de mini’s (meisjes van ca. 8 tot 12 jaar) en junioren (meisjes van 13 tot 18 jaar). De junioren doen mee aan de reguliere competitie, ingedeeld op leeftijd en niveau. De seniorenafdeling bestaat uit een afdeling competitie voor dames en heren en een afdeling recreanten. Bij de senioren nemen momenteel 4 damesteams en 2 herenteams deel aan de reguliere competitie.

Een van de hoogtepunten in de geschiedenis van In Up Go was de dubbel van dames 1 in 1998. Zij werden toen kampioen in de tweede klasse en wisten in de finale om de rayonbeker verrassend te winnen van de kampioen van de eerste klasse. In 2008 lukte het dames 2 om zowel kampioen te worden als de districtsbeker te winnen. Een ander hoogtepunt was het jaar 2011 toen zowel heren 1 als heren 2 kampioen werden en dit groots gevierd werd in sporthal De Tweesprong.

In Up Go organiseert ook het hele jaar door diverse soorten toernooien. Voorbeelden hiervan zijn het scholentoernooi in de herfstvakantie, het toernooi voor de mini’s en het midzomernachttoernooi. Alle trainingen vinden plaats in sporthal De Tweesprong in Roelofarendsveen. De trainingen zijn op maandagavond en de thuiswedstrijden op donderdagavond. Geïnteresseerd geraakt, bel of mail ons of kom geheel vrijblijvend langs op onze trainingsavond