Vrienden van de vereniging

Als relatief kleine volleybalclub proberen wij onze vrienden bij elk bezoek aan de website iets terug te geven voor hun financiële steun. Heb je onze vrienden al gezien? Neem een kijkje, het kost niets.

Volleybalvereniging In Up Go is opgericht in 1966. De vereniging is aangesloten bij de NeVoBo en ingedeeld in het district West en heeft zowel een jeugd- als seniorenafdeling met in totaal ongeveer 70 leden.

Naast sportiviteit is saamhorigheid en gezelligheid net zo belangrijk voor onze leden en wij hopen dit nog lang aan hen aan te kunnen bieden.

De financiële kant van een vereniging kan niet enkel door contributies worden opgevangen. Daarom prijzen wij ons zeer gelukkig met alle bedrijven en personen die de leukste volleybalvereniging uit de regio een warm hart toedragen. Onze vrienden, oprechte vrienden.

Omdat we nooit genoeg vrienden kunnen hebben, leggen wij je graag onze vriendelijke pakketten voor. Want vrienden worden is niet alleen gezellig, het biedt ook enkele voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Sponsoring positief is voor je imago
  • Sponsoring aftrekbaar is
  • Sponsoring je de kans geeft om te netwerken met potentiële klanten
  • Sponsoring voor publiciteit zorgt

Heb je vragen naar aanleiding van de pakketten of zie je de mogelijkheid om vrienden te worden? Laat het ons weten!

Contactformulier

Wat goed dat je ons gevonden hebt! Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.