Goeilijke Gabber

Met trots introduceren we ons Goeilijke Gabber programma – een unieke kans voor bedrijven en individuen om een directe impact te maken op onze sportieve gemeenschap. Bij Volleybalvereniging In Up Go geloven we dat succes niet alleen op het veld wordt behaald, maar ook door de krachtige banden die we smeden met onze supporters en partners.

Als Goeilijke Gabber word je een essentieel onderdeel van onze clubfamilie. Dit programma is ontworpen voor diegenen die willen bijdragen, niet alleen financieel, maar door het delen van kennis, diensten, of producten die onze vereniging naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw steun helpt ons om nieuwe doelen te stellen en te bereiken, terwijl je tegelijkertijd geniet van de voordelen en zichtbaarheid die bij dit partnerschap komen kijken.

Wat betekent het om een Goeilijke Gabber te zijn?

  • Zichtbaarheid: Jouw logo en bedrijfsnaam worden prominent weergegeven op onze website, in onze nieuwsbrieven, en bij onze thuiswedstrijden. We vieren onze Gabbers luid en trots!
  • Netwerkmogelijkheden: Krijg toegang tot onze netwerkevenementen waar je kunt connecten met andere lokale bedrijven, onze leden en fans.
  • Community Impact: Direct bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze jeugdleden en aan de verbetering van onze faciliteiten. Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil.
  • Flexibiliteit: Wij zijn op zoek naar partnerschappen die verder gaan dan alleen geld. Jouw expertise, producten of diensten kunnen net zo waardevol zijn voor onze club.

Hoe word je een Goeilijke Gabber?

Het is simpel! Neem contact met ons op via voorzitter@inupgo.nl om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd op zoek naar creatieve manieren om onze partnerschappen vorm te geven en zouden graag jouw ideeën horen over hoe we samen kunnen werken.

Of je nu een groot bedrijf bent of een lokale ondernemer, er is altijd ruimte voor jou in onze In Up Go familie. Door een Goeilijke Gabber te worden, laat je niet alleen je steun aan de lokale sport zien, maar word je ook onderdeel van iets groters – een gemeenschap die waarden zoals teamwerk, doorzettingsvermogen en passie deelt.

Sluit je vandaag nog aan bij onze beweging en maak samen met ons het verschil. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen als onze nieuwste Goeilijke Gabber!

PDF in Accordeon
⬇️⬇️⬇️ Klik hier om het actuele Sponsor Plan te bekijken ⬆️⬆️⬆️