Voornaamste Vriend

Voornaamste Vriend - Gebr. v.d. Poel

Er is maar in Voornaamste Vriend van de vereniging. Graag stellen wij u voor aan Gebr. v.d. Poel B.V. uw specialist voor agrarisch loonwerk, baggerwerken, beschoeiingen, steiger en vlonderwerk, slootwerk, grondwerk en verhuur.

Onze Voornaamste Vriend is ruim 50 jaar kennis en ervaring, deskundige medewerkers en een modern machinepark zijn de ijzersterke basis onder ons bedrijf. Inventiviteit, veelzijdigheid en een breed netwerk in het veenweidegebied staan voor ons rijke werkkapitaal. Opgeteld vormen ze het DNA van ons bedrijf: de denk-, daad- en machinekracht waarmee we voor iedere grond-, weg- en waterbouwkundige vraag een kwalitatieve oplossing bedenken en realiseren.

Waterbouw ~ Grondwerk ~ Gebiedsinrichting ~ Onderhoud watergangen ~ Loonwerk

www.gebrvdpoel.nl

PDF in Accordeon
⬇️⬇️⬇️ Klik hier om het actuele Sponsor Plan te bekijken ⬆️⬆️⬆️

Bij Volleybalvereniging In Up Go begrijpen we de onmiskenbare waarde van samenwerking en steun. Onze club bloeit op dankzij de relaties die we opbouwen met onze leden, supporters, en natuurlijk, onze sponsoren. Daarom zijn we opgetogen om ons Voornaamste Vriend programma te presenteren – een exclusieve kans voor bedrijven en individuen om een leidende rol te spelen in het ondersteunen en vormgeven van de toekomst van onze club.

Als Voornaamste Vriend van In Up Go krijg je de unieke gelegenheid om niet alleen een significante impact te maken op de club en onze activiteiten, maar ook om jouw merk of boodschap prominent te verbinden met onze waarden en successen. Dit is een kans om te laten zien dat jouw bedrijf of organisatie een hart heeft voor lokale initiatieven en de kracht van sport om levens te veranderen.

Voordelen van het zijn van een Voornaamste Vriend:

  • Premier Zichtbaarheid: Jouw logo en bedrijfsnaam krijgen een prominente plek op onze wedstrijdshirts, website, sociale media, en in alle clubgerelateerde communicatie. Als Voornaamste Vriend ben je zichtbaar bij elke set, smash en overwinning.
  • Exclusieve Toegang: Geniet van VIP-uitnodigingen voor alle clubevenementen, waaronder wedstrijden, toernooien, en sociale bijeenkomsten. Dit is jouw kans om te netwerken met de clubleden, andere bedrijven en de lokale gemeenschap.
  • Directe Impact: Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar de ontwikkeling van onze jeugdprogramma’s, het verbeteren van onze faciliteiten en het ondersteunen van de algehele groei van de club. Jouw steun maakt een wezenlijk verschil.
  • Maatwerk Partnerschap: We begrijpen dat elke Voornaamste Vriend uniek is. Daarom bieden we de flexibiliteit om een partnerschap op maat te creëren dat past bij jouw doelen en wensen.

Hoe word je een Voornaamste Vriend?

We nodigen je uit om deel te nemen aan dit inspirerende initiatief. Neem contact met ons op via voorzitter@inupgo.nl om de mogelijkheden te bespreken. We zijn enthousiast om een samenwerking te verkennen die niet alleen ten goede komt aan onze club en leden maar ook waardevolle voordelen biedt voor jou en jouw organisatie.

Ongeacht de omvang van je bedrijf of de sector waarin je actief bent, jouw steun als Voornaamste Vriend belichaamt de kracht van gemeenschap en samenwerking. Samen kunnen we een positieve invloed uitoefenen op de levens van onze leden en de bredere gemeenschap van Roelofarendsveen.

Word vandaag nog Voornaamste Vriend en maak samen met ons geschiedenis. We kijken uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking!