Team Topper

Bij Volleybalvereniging In Up Go is elke speler, elk team, en elke wedstrijd een belangrijk onderdeel van ons succesverhaal. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven en individuen die onze passie voor volleybal delen en die een specifiek team willen ondersteunen als een Team Topper. Dit is jouw kans om direct betrokken te raken bij de ontwikkeling en het succes van onze talentvolle spelers.

PDF in Accordeon
⬇️⬇️⬇️ Klik hier om het actuele Sponsor Plan te bekijken ⬆️⬆️⬆️

Als een Team Topper, speel je een cruciale rol in de ondersteuning van een team naar keuze. Jouw bijdrage helpt bij het dekken van de kosten voor uitrusting, trainingen, en mogelijk zelfs toernooien. Bovendien is dit een fantastische manier om jouw bedrijf of merk te verbinden met de lokale gemeenschap en te laten zien dat je investeert in de gezonde ontwikkeling van jonge atleten.

Voordelen van het zijn van een Team Topper:

  • Directe Impact: Jouw steun heeft een directe invloed op het welzijn en de prestaties van het team dat je kiest. Dit is jouw kans om een tastbaar verschil te maken in de sportieve reis van jonge atleten (van geest).
  • Zichtbaarheid: Geniet van zichtbaarheid op onze website en sociale media als de trotse sponsor van jouw gekozen team. Jouw logo en bedrijfsnaam worden ook getoond op teamgerelateerde uitingen en, indien gekozen, op trainingspakken en andere teamkleding.
  • Netwerkmogelijkheden: Als Team Topper krijg je toegang tot onze evenementen, waar je andere sponsoren en leden van de In Up Go-gemeenschap kunt ontmoeten, waardoor jouw netwerk binnen de lokale gemeenschap groeit.
  • Flexibiliteit: We staan open voor ideeën en suggesties over hoe we onze samenwerking vorm kunnen geven. Jouw betrokkenheid kan variëren van financiële steun tot het aanbieden van diensten of producten die het team ten goede komen.

Hoe word je een Team Topper?

Ben je geïnteresseerd in het worden van een Team Topper en het maken van een positieve impact op onze club en haar leden? Neem contact met ons op via het inschrijfformulier hieronder. Wij zijn altijd op zoek naar partners die onze visie delen en die willen investeren in de toekomst van onze jeugd.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een gemeenschap die groei, ontwikkeling, en sportieve excellentie waardeert. Als Team Topper sta je in de frontlinie van het ondersteunen van de volgende generatie atleten, en wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze In Up Go-familie.

Laten we samen het potentieel van onze teams ontsluiten en hen naar nieuwe hoogtes leiden. Word nu een Team Topper!

Sponsor Inschrijfformulier Accordeon
⬇️⬇️⬇️ Klik hier om het Sponsor Inschrijfformulier te bekijken ⬆️⬆️⬆️