Super Squad

Verdel, digitaal partner, Bilderdam, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Roelofarendsveen, Rijnsaterwoude, Rijpwetering en Woubrugge.

In Up Go Volleybalvereniging is altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze gemeenschap te versterken en onze sportieve doelen te bereiken. Dit is waar jij, onze toekomstige Super Squad lid, een cruciale rol speelt. Het Super Squad programma is ontworpen voor bedrijven en individuen die onze passie voor volleybal delen en die een impact willen maken, groot of klein.

Als lid van de Super Squad, krijg je de kans om direct bij te dragen aan het succes van In Up Go, terwijl je tegelijkertijd geniet van de voordelen van zichtbaarheid en betrokkenheid binnen onze gemeenschap. Het is een fantastische manier om jouw steun voor lokale sport en jeugdontwikkeling te tonen, terwijl je bedrijf of merk in de spotlight staat.

Voordelen van het zijn van een Super Squad lid:

  • Zichtbaarheid: Jouw bedrijfslogo en naam worden getoond op onze website, waardoor je merk zichtbaar is voor onze leden, supporters en bezoekers. Dit vergroot je naamsbekendheid binnen de lokale gemeenschap.
  • Betrokkenheid: Als onderdeel van de Super Squad, ben je meer dan een sponsor; je bent een deel van onze volleybalfamilie. Dit biedt unieke kansen om betrokken te raken bij clubactiviteiten en evenementen.
  • Flexibele Steun: We begrijpen dat iedereen iets anders te bieden heeft. Of je nu kiest voor financiële steun of het aanbieden van diensten of producten, jouw bijdrage is voor ons van onschatbare waarde.
  • Netwerkmogelijkheden: Profiteer van de kans om te netwerken met andere bedrijven en leden binnen de In Up Go gemeenschap, waardoor je nieuwe relaties kunt opbouwen en je zakelijke kansen kunt vergroten.

Hoe word je lid van de Super Squad?

Geïnteresseerd in het versterken van jouw lokale betrokkenheid en het ondersteunen van een bloeiende sportgemeenschap? Neem contact met ons op via het inschrijfformulier hieronder. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die onze waarden delen en die willen bijdragen aan de groei en succes van onze vereniging.

Word vandaag nog onderdeel van de Super Squad en help ons de toekomst van volleybal in Roelofarendsveen vorm te geven. Samen kunnen we grootse dingen bereiken, op en naast het veld. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze In Up Go-familie!